Huidverjonging zonder fillers (collageen)

Misschien stoor je je aan het volumeverlies in je gezicht. Het geeft je een droevige of chagrijnige uitstraling terwijl je je helemaal niet zo voelt. Een filler behandeling vindt je misschien toch te spannend, maar een huidverbeterende behandeling biedt ook niet gewenste effect. Goed nieuws, we hebben iets heel leuks voor jou!

Vanaf 28 maart bieden wij in de kliniek Sculptra behandelingen aan.
Sculptra is een biologische collageen stimulator bestaand uit Poly-L-melkzuur. Dat is een natuurlijke stof, die ook door ons eigen lichaam wordt aangemaakt. Het wordt gebruikt om het volumeverlies te verminderen door de diepe, onderliggende structuur van de huid te herstellen.


Wat doet collageen?
Collageen zit van nature in de huid en is essentieel voor het behouden van de structuur en sterkte van het bindweefsel. Het zorgt ervoor dat de huid stevig en elastisch blijft.

Tegen de tijd dat we 45 jaar oud zijn, is ons natuurlijke collageen met 25% afgenomen.

Door een Sculptra behandeling kun je er op een natuurlijke manier weer wat frisser uitzien.
Plan hier een kosteloos (Sculptra) adviesgesprek in!

Waarin verschilt een Sculptra behandeling met een Hyaluronzuur fillerbehandeling?


In tegenstelling tot een filler behandeling zie je na een Sculptra behandeling niet direct resultaat. In Amerika noemen ze het daarom ook wel de Sculptra journey.

Het duurt ongeveer drie maanden voordat je het eerste resultaat ziet en afhankelijk van het behandelplan dat je met de cosmetisch arts hebt opgesteld onderga je daarna een vervolgbehandeling.

Vervolgens kun je de behandeling jaarlijks bijhouden. Een voordeel aan Sculptra is dat de behandeling tot 2,5 jaar blijft doorwerken. Het vervolgd daarna het natuurlijke afname proces van collageen in je huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van je leeftijd en het volumeverlies. In principe vervolgen we jouw leeftijd. Als je 30 bent kom je in aanmerking voor 3 vials, als je 40 bent kom je in aanmerking voor 4 vials enzovoort. Je bespreekt samen met de cosmetisch arts of je dit in sessies van 2 of 3 keer wilt laten uitvoeren.

Wil jij dus voor de langer termijn investeren in je huid, vind je een filler nét iets te spannend, en vind jij deze resultaten ook zo verbluffend? Plan online een adviesgesprek in en begin jouw Sculptra journey met ons!

Lees verder