Meer volume in je lippen kan heel natuurlijk en subtiel, met behoud van de balans in je gezicht. Je mond is een echte blikvanger. Een mooi gevormde mond geeft een jeugdige en sensuele uitstraling. Misschien ben je niet helemaal tevreden over de vorm van je mond of de dikte van je lippen. Misschien worden je lippen met het ouder worden dunner door het verlies van volume. Bij Arc of Beauty streven we altijd naar een natuurlijk resultaat.  

Je geeft aan wat jouw wensen zijn en de arts geeft eerlijk advies over de mogelijkheden. Iedere mond is anders. Om die reden zijn ook de mogelijkheden en resultaten verschillend.

Wij vinden het belangrijk om de natuurlijke anatomie van je gezicht te volgen.Dus ook als je van jezelf kleine, smalle lippen hebt kunnen wij de natuur een handje helpen en je lippen met behoud van hun eigen vorm iets voller maken. Heeft u van uzelf al volle lippen, maar zijn deze door veroudering dunner geworden, dan komt u ook in aanmerking voor een lipfiller.

Met lipfillers op basis van hyaluronzuur kunnen wij zorgen voor natuurlijke, jeugdige en vollere lippen die bij uw gezicht passen. Omdat geen mond hetzelfde is, krijgt u van ons een advies op maat. Tijdens een gratis consult zullen alle mogelijkheden voor fillers in de lippen met u besproken worden.

* Bij deze behandelingen maken wij gebruik van de echochrafie.
Zoals de naam al zegt, is het een echografische techniek die helpt om bij esthetische behandelingen naar het gezicht te kijken.

Onze cosmetisch arts, Amra Sabanovic, is naast het uitvoeren van
behandelingen, gespecialiseerd in echografie van het gezicht. Zij geeft hier tevens trainingen over.

Je kunt hiermee het gezicht goed in beeld brengen en precies zien waar bepaalde slagaders lopen zodat er nog veiliger kan worden geïnjecteerd of er kan een problematische (permanente) filler worden opgespoord. Hierdoor kunnen we de behandeling nog beter afstemmen voor een optimaal resultaat.

No items found.

Looking like yourself but with fewer lines.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft.