Veel patiënten bij ons in de kliniek storen zich aan een vermoeide uitstraling. Ze voelen zich vaak energiek maar zien dit niet terug als zij in de spiegel kijken. Als je uiterlijk niet matcht met je gevoel kan dat heel vervelend zijn, zeker als je omgeving je daar ook op wijst.

Als we naar iemand zijn of haar gezicht kijken zie we al eerst de oogopslag. Daarom is dit een belangrijk gebied waar wij ons op focussen. Naarmate we ouder worden nemen de vetcompartimenten onder de ogen af. Ook krimpt de schedel, waardoor de ogen wat dieper komen te liggen. Dit gaat samen met de spieren in het voorhoofd die met de tijd sterker worden en zorgen voor vermoeide lijnen.

Het is om deze reden dat wij een unieke behandeling hebben samengesteld voor het creëren van een frisse en open blik. Doormiddel van een combinatie behandeling van een rimpelontspanner en hyaluronzuur verzachten we de lijntjes rondom de ogen, corrigeren we het volumeverlies en liften we de wenkbrauwen.

Het doel van deze behandeling is dat je een frissere oogopslag hebt met behoud van je eigen mimiek.
Bij Arc of Beauty staan wij voor natuurlijk resultaat. Het is de bedoeling dat de omgeving opmerkt dat je er goed uitziet maar niet de vinger kan leggen op wat er dan precies verbetert is. Vaak horen wij na deze behandeling dat onze patiënten hebben gehoord van hun partner of kennissen of zij op vakantie zijn geweest of goed hebben geslapen.


1. Hoe werkt een rimpelontspanner?

Rimpelontspanner is een eiwit dat de spieren tijdelijk verlamt. Wanneer het wordt geïnjecteerd in de spieren rond de ogen, ontspannen deze spieren en worden rimpels en lijntjes minder zichtbaar. Dit zorgt voor een gladdere, jeugdiger uitstraling

2.Hoe werken fillers?

Fillers, meestal op basis van hyaluronzuur, worden gebruikt om volume terug te brengen in gebieden waar het verloren is gegaan, zoals de wangen en de onderste oogleden. Ze kunnen ook worden gebruikt om diepe rimpels en plooien op te vullen. Fillers herstellen verloren volume en geven het gezicht een vollere, jeugdigere vorm.

3.De combinatie van rimpelontspanner en fillers:

De combinatie van rimpelontspanner en fillers is een effectieve aanpak om een vermoeide blik aan te pakken. Rimpelontspanner ontspant de spieren en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes, terwijl fillers volume terugbrengen in gebieden die ingevallen zijn. Dit zorgt voor een algehele verjongende uitstraling. De behandeling is doorgaans niet pijnlijk en duurt meestal niet langer dan 30 minuten.

4.Wat kun je verwachten na de behandeling?

Direct na de behandeling kunnen er wat lichte zwelling, roodheid en blauwe plekken optreden, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen tot een week. Het volledige effect van de behandeling is meestal zichtbaar binnen 1 tot 2 weken en kan tot 6 maanden tot een jaar aanhouden, afhankelijk van het type Rimpelontspanner en fillers dat wordt gebruikt.

5. Belangrijke overwegingen:

Het is essentieel om een gecertificeerde en ervaren arts te raadplegen voor rimpelontspanner- en fillerbehandelingen. Bij Arc of Beauty werken wij daarnaast ook met de echo om de anatomie van tevoren inzichtelijk te maken en de veiligheid van de behandeling daarmee te vergroten. Een consultatiegesprek is nodig om te bepalen welke behandeling het beste past bij jouw specifieke behoeften en doelen. Vergeet niet dat resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon, dus realistische verwachtingen zijn cruciaal.

Om deze behandeling te introduceren maken wij dit jaar gebruik van een introductie prijs!

Bel naar de kliniek of plan online een afspraak in voor een consultgesprek! Wij verwelkomen je graag in de kliniek.

No items found.

Looking like yourself but with fewer lines.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft.