Over ons

Eerlijk advies

Arc of Beauty staat bekend om eerlijk advies. Elke behandeling begint daarom met een uitgebreid gesprek. Ethisch behandelen staat bij ons hoog in het vaandel.

Natuurlijke resultaten

Bij Arc of Beauty streven wij naar een natuurlijke resultaat en willen wij subtiel voor de juiste balans zorgen. Daarom werken we volgens de MD-Codes, zodat we de grens niet overschrijden, maar wel volume, lift en contour terugbrengen in het gezicht.

Holistische benadering

Een holistische behandeling richt zich op alle elementen van het gezicht. Van botten en vetweefsel tot aan spieren en huid. Door alle elementen van het gezicht erbij te betrekken, is de kans op een natuurlijk ogend resultaat het grootst.

Veiligheid

Wij vinden patiëntveiligheid heel belangrijk. Mede daarom werken wij met echo apparatuur om voor de behandeling al inzichtelijk te maken hoe vaten lopen en zo de kans op complicaties te verkleinen.

Arc of Beauty

Arc of Beauty is een medische en cosmetische kliniek gespecialiseerd in natuurlijke resultaten. Wij bestaan uit een warme organisatie van cosmetisch artsen en personeel dat zeven dagen in de week bereikbaar is.

Arc of Beauty zit gevestigd in Amstelveen en Enschede.  

Cosmetisch arts

39927642601

Drs. Jacqueline Azad

Cosmetisch arts KNMG

89922112401

Drs. Amra Sabanovic

Cosmetisch arts

79062051201

Drs. Eda van den Boogaard - Okatan

Managing director

Noah Staphorst

Locaties

Bezoek een van onze locaties bij jou in de buurt.

Heb je vragen?
Neem dan contact op via de knop hieronder..

Contact ons
Amstelveen

Amstelveen:
Noordammerlaan 114,
1187AG, Amstelveen

In Amstelveen zitten wij gevestigd in Bovenkerk aan de rand van het Amsterdamse bos. Er is op deze locatie voldoende gratis parkeergelegenheid.

Enschede

Enschede:
Wethouder Beverstraat 189,
7543 BK, Enschede

In Enschede zitten wij gevestigd op de Wethouder Beverstraat 189 (in het pand van Podofit). Op deze locatie is er gratis parkeergelegenheid, daarbij ligt de locatie aan de snelweg.

Mooi en natuurlijk ouder worden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft. Wij hebben een locatie in Amstelveen en Enschede.