Veiligheid

Echochrafie en fillers

Echografie kennen we natuurlijk allemaal van de mooie baby-echo’s. Maar de toepassing ervan bij injectablebehandelingen is nog vrij nieuw. Met een echo-apparaat kun je zien waar oude fillers zitten, zowel hyaluronzuur fillers, als de verboden permanente fillers die we vaak vanuit andere landen zien
.Door voor de behandeling al in kaart te brengen waar de belangrijke bloedvaten lopen kun je complicaties voorkomen. Ook het verwijderen van oude hyaluronzuurfillers kan heel nauwkeurig gebeuren omdat je de oude filler precies kunt zien.

Onze cosmetisch arts, Amra Sabanovic, is naast het uitvoeren van
behandelingen, gespecialiseerd in echografie van het gezicht. Zij geeft hier tevens trainingen over.

Je kunt hiermee het gezicht goed in beeld brengen en precies zien waar bepaalde slagaders lopen zodat er nog veiliger kan worden geïnjecteerd of er kan een problematische (permanente) filler worden opgespoord. Hierdoor kunnen we de behandeling nog beter afstemmen voor een optimaal resultaat.

Rimpelontspanners

Al 20 jaar is een behandeling met rimpelontspanners een van de meest populaire behandelingen met injectables in de cosmetische chirurgie.

Een behandeling met rimpelontspanners is veilig en werkt uitsluitend op de geïnjecteerde spier. Dit heeft verder geen effect op de rest van het gezicht of lichaam. Als de rimpelontspanner is uitgewerkt, herstelt de spieractiviteit zich volledig.

Succesvolle behandelingen, deskundigheid en hoge klantentevredenheid. Op ons kun je vertrouwen.


Kwalitatief en veilig

Sinds 2017
Wij vinden jouw veiligheid, de kwaliteit en het resultaat van de behandelingen erg belangrijk.
Bij ons word je dan ook altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn kort, veilig en vrijwel pijnloos.

De botox en fillers die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend. De kliniek heeft een persoonlijke en toegankelijke sfeer, er wordt samen een behandelplan gemaakt waarbij de wensen en mogelijkheden besproken. Wij streven naar een natuurlijk resultaat, verfijning met het behouden van de natuurlijke mimiek is ons doel.
Mooi en natuurlijk ouder worden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft. Wij hebben een locatie in Amstelveen en Enschede.