Hoe werkt het

Stap 1

Heb je nog nooit een filler of rimpelontspanner behandeling gehad en weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen. Geen zorgen, bij ons ben je in goede handen.

Je kunt via de knop rechtsboven met 'maak een afspraak' een gratis vrijblijvend consultgesprek inplannen.

Onze artsen zullen tijdens het consultgesprek de nadruk leggen op jouw wensen en behoeften. Het is belangrijk om goed inzichtelijk te krijgen waar jij je aan stoort. Zij willen met jou achterhalen waar nu écht jouw behoeften en ontevredenheden liggen, zodat je na de behandeling tevreden bent én blijft.

Bij Arc of Beauty staan wij tenslotte voor een eerlijk advies, en een natuurlijk resultaat.

Stap 2

Je bent op het consultgesprek geweest en er is inmiddels een behandelplan gemaakt.
Of, je weet al het verschil tussen rimpelontspanners en fillers, hebt elders al eens eerder een behandeling ondergaan of komt voor een herhaal behandeling.

In dit geval kun je via de knop rechtsboven met 'maak een afspraak' een afspraak inplannen. Kom je enkel voor een herhaal behandeling dan kun je een 'behandeling' inplannen, wens je graag eerst een consultgesprek voor de behandeling kun je voor 'consult en behandeling' kiezen.

Het maken van de afspraak kan eventueel ook telefonisch.

Stap 3

De afspraak is gepland. Je krijgt een bevestigingmailtje en het verzoek om je medische gegevens in te vullen. ​ Wil je meer informatie over al onze behandelingen? Bekijk dan onze "updates" pagina.

Stap 4

In de kliniek wordt samen nog een keer de wensen en mogelijkheden besproken. Je kunt altijd op de afspraak zelf nog beslissen welke behandeling je wilt laten uitvoeren.

Stap 5

De behandeling is uitgevoerd. Je krijgt via de mail een formulier met nazorg, de foto's van het medisch dossier en eventueel de factuur.

Wil je toch wat extra informatie over de nazorg? Neem dan contact met ons op.

Stap 6

Heb je toch nog vragen?
Stuur een mail, of bel ons!​

Persoonlijke begeleiding ook na de behandeling staat bij ons hoog in het vaandel.
Contact ons