Sommige mensen worden met lage wenkbrauwen geboren, bij anderen wint op een gegeven moment de zwaartekracht. Bij lage wenkbrauwen lijkt uw blik vermoeid en lijken uw ogen dieper in hun kassen te liggen. Wanneer het zakken van de wenkbrauwen nog minimaal is, kan een wenkbrauwlift met rimpelontspanners verwogen worden.


Vaak wordt aangegeven dat afhangende wenkbrauwen een vermoeide uitstraling of een boze uitdrukking geven. Ook kan een lage wenkbrauw een drukkend gevoel op de ogen veroorzaken. Met een rimpelontspanners injectie bij de wenkbrauwen zal het spiertje dat de wenkbrauwen omlaag trekt, verslappen waardoor de wenkbrauwen iets gelift worden, een wenkbrauwlift. Daardoor lijkt uw blik frisser en minder vermoeid.


Een wenkbrauwlift geeft een mooie frisse uitstraling met behoud van uw natuurlijke gelaatstrekken. U hoeft niet bang te zijn voor een te glad voorhoofd of bewegingloos gelaat. Met twee kleine prikjes rimpelontspanners wordt de wenkbrauw een beetje gelift. Deze kleine lift wordt door iedereen als heel natuurlijk ervaren. De behandeling kan na ongeveer 3-5 maanden herhaald worden.

No items found.
Looking like yourself but with fewer lines.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft.