De jukbeenderen zorgen voor de jeugdige V-vorm van het gezicht. Met het toenemen van de leeftijd, raakt de natuurlijke vulling op het jukbeen verloren. Met een filler behandeling kan dit volume weer worden hersteld. Tevens kunnen van nature minder uitgesproken jukbeenderen worden benadrukt.

Een symmetrische V-vorm van het gezicht wordt geassocieerd met jeugd en natuurlijke schoonheid. Door veroudering verandert die V-vorm langzaam maar zeker in een omgekeerde V-vorm. Dit maakt de uitstraling ouder en meer vermoeid. Door volume terug te brengen op de jukbeenderen, kan de V-vorm weer een stukje worden teruggebracht in het gezicht. Dit geeft je een natuurlijke, frissere en jongere uitstraling. Tevens geeft deze behandeling een verzachting van de neus-lippenplooi.


Veel mensen associëren een behandeling van de jukbeenderen met opgespoten, bolle wangetjes. Door de filler goed te verdelen en niet teveel filler te gebruiken, werken wij toe naar een fraai resultaat mét behoud van uw natuurlijke uitstraling. Wij luisteren naar je wensen en zullen altijd een eerlijk advies geven.

No items found.

Looking like yourself but with fewer lines.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft.