Laat je gezicht stralen na een traangootbehandeling door onze cosmetische arts.

Wil jij stralend van de zomer genieten?

Nu de eerste voorjaarszon weer schijnt gaat het bij jou misschien ook weer kriebelen. Je wilt naar buiten, van de zon genieten en er goed uitzien. Je voelt je energiek, maar vraagt je af wat je kunt doen aan de tekening van de huid rond je ogen.

De artsen van Arc of Beauty staan voor huidverjonging met een natuurlijk resultaat.

Wij zijn Arc of Beauty met klinieken in Amstelveen en Enschede.  Wij weten alles van huidverjonging. Onze gerenommeerde cosmetische artsen zijn gespecialiseerd in de behandelingen met botox en fillers. Bij ons kan je rekenen op een eerlijk advies en een natuurlijk resultaat. Wij helpen je graag om stralend te genieten van het zonnige voorjaar en een ontspannen zomer.

Tekening van de traangoot meest behandelde klacht.

Een van de meest voorkomende klachten die wij behandelen is de tekening van de traangoot.

De traangoot is het geultje dat vanuit de binnenste ooghoek richting de wang loopt. De traangoot ontstaat vooral door volumeverlies ten gevolge van het ouder worden, maar kan ook al vanaf jongs af aan van nature aanwezig zijn. Volumeverlies is een belangrijke oorzaak voor donkere kringen (extra schaduwvorming) en wallen onder de ogen. Naast volumeverlies kan de tekening van de traangoot ook andere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld als je:

• uitgesproken jukbeenderen hebt,

• stress hebt, slecht slaapt, of vermoeid bent (bleke tint van de huid),

• rookt of veel alcohol gebruikt,

• leidt aan bepaalde ziektes die donkere kringen kunnen veroorzaken (bijvoorbeeld ijzergebrek, een

  leveraandoening of gebrek aan vitamine B12- of K),

• van nature een bepaalde huidtint hebt (hyperpigmentatie bij de donkere huid, doorschemerende

  bloedvaatjes bij een lichte huid).

Behandeling van de traangoot veilig en pijnloos.

In veel gevallen bestaat de behandeling van een traangoot uit het aanvullen van het volumetekort met een filler. Deze filler is een gel van een lichaamseigen stof. Deze gel van hyaluronzuur, zorgt voor een natuurlijke correctie van het volume in de huid. Het resultaat houdt gemiddeld 10 tot 14 maanden aan. Hoelang het resultaat zichtbaar is wordt onder andere bepaald door de mate waarin het lichaam de filler van hyaluronzuur opneemt. Als er sprake is van afname, dan is met een touch-up behandeling het volume weer eenvoudig te herstellen.

Een traangoot behandeling duurt meestal 15 tot 20 minuten en is vrijwel pijnloos. De hyaluronzuur-filler is volledig biologisch afbreekbaar en veilig voor het menselijk lichaam. Het resultaat is het beste na een dag of 10 te zien. Door de behandeling met hyaluronzuur zal er een natuurlijke mooie overgang zijn van je onderooglid naar je jukbeen waardoor de schaduw verdwijnt. Het resultaat zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling.

[H4]Echografie zorgt voor een veilige en nauwkeurige behandeling.

Door tijdens esthetische behandelingen gebruik te maken van echografie kunnen onze cosmetische artsen het te behandelen deel van het gezicht goed doorzien. Echografie zorgt ervoor dat de behandeling nauwkeurig gebeurt omdat de arts precies kan zien waar bepaalde slagaders lopen. Daardoor kan er op een veilige manier geïnjecteerd worden. Via deze methode kunnen ook problematische (permanente) fillers worden opgespoord. Hierdoor kunnen we de behandeling nog beter afstemmen voor een optimaal resultaat.

[H5]Wil jij meer weten of een vrijblijvende afspraak plannen met een van onze cosmetische artsen?

Onze klanten waarderen onze behandelingen met een 8,6. Lees hier meer over wat onze klanten van onze behandelingen en service vinden. [link naar https://www.kliniekervaringen.nl/kliniek/nederland/noord-holland/amstelveen/arc-of-beauty-1082]

Wil jij meer weten over de behandeling van traangoten of een van onze andere behandelmogelijkheden met botox of fillers? Maak dan hieronder je keuze of plan een vrijblijvende behandelafspraak. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Laat dan hier jouw gegevens achter.


plan een vrijblijvende afspraak.

Ga naar onze website en lees meer over onze behandelopties met. Botox en fillers.

Lees verder