Door de normale veroudering verliest het gezicht steun en bindweefsel ook in het gebied van de slapen. Door dit volumeverlies gaan de slapen naar binnen lopen. Dit proces gaat zo subtiel, dat veel mensen het niet in de gaten hebben. Fillers zijn een uitstekende manier om dit volumeverlies in uw slapen op te vullen. U krijgt uw jeugdige contouren van vroeger weer terug.

Waarom een filler behandeling van de slapen?

Jeugdigheid wordt geassocieerd met een mooie V-vorm van het gelaat. Deze V-vorm kun je heel mooi versterken door de jukbeenderen op te vullen.  De V-vorm loopt echter ook nog door in de slapen. Door de slapen op te vullen wordt de V-vorm van het gezicht nog meer geaccentueerd en krijgt u een subtiele lifting van de bovenkant van het gezicht. Wie wil dat nu niet?

  • Jeugdige uitstraling
  • V-vorm gezicht
  • Rimpels naast ogen verminderen

Wanneer u het gebied van de slapen op laat vullen, geeft dit altijd een natuurlijk resultaat. Het herstelt de natuurlijke V-vorm van het gelaat en geeft een subtiele lift. Voor een behandeling van het opvullen van de slapen gebruiken we altijd een hyaluronzuur, een natuurlijke stof die ook in de huid voorkomt en hier zorgt voor hydratatie. Ook stimuleert deze de aanmaak van collageen. Hyaluronzuur is ook de enige filler die actief opgelost kan worden. Dit garandeert een natuurlijk resultaat dat past bij uw gezicht.

No items found.

Looking like yourself but with fewer lines.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft.