De veelzijdigheid van rimpelontspanners

Ligt u vaak met migraine op bed, tandenknarst u in uw slaap of heeft u last van overmatig zweten? Overweeg dan eens om een rimpelontspanners behandeling te ondergaan. U kent rimpelontspanners ongetwijfeld als middel tegen bijvoorbeeld kraaienpootjes en fronsrimpels. Wat veel mensen echter niet weten, is dat rimpelontspanners ook voor medische klachten kan worden ingezet.

 

Rimpelontspanners

Rimpelontspanner wordt voornamelijk gebruikt in het gebied rondom de ogen, het voorhoofd en de fronsrimpel. Na een Rimpelontspanner Behandeling vervagen de rimpeltjes die ontstaan wanneer u lacht, boos kijkt of fronst. De werkame stof zorgt ervoor dat het samentrekken van de spier wordt belemmerd. Daardoor ontspannen de betreffende spieren en worden de rimpeltjes minder.

 

Rimpelontspanner tegen tandenknarsen

Bij tandenknarsen schuiven de tanden en kiezen met kracht over elkaar heen of wordt het gebit met geweld op elkaar geklemd. Heeft u last van tandenknarsen en wilt u liever geen bitje dragen? Het gebruik van rimpelontspanners kan voor u een uitkomst bieden. Tijdens de rimpelontspanner Behandeling wordt er rimpelontspanner in de kauwspieren geïnjecteerd, waardoor de spierspanning in de kauwspieren verlaagd wordt. Hierdoor zullen uw klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

 

Rimpelontspanner tegen migraine

Iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn, maar bij de één is de pijn veel heviger dan bij de ander. In sommige gevallen wordt de hoofdpijn veroorzaakt doordat de spieren in het hoofd zich aanspannen, waardoor er een sterke druk in het hoofd ontstaat. Dit wordt ook wel migraine of spanningshoofdpijn genoemd. Dankzij de spierverslappende functie van rimpelontspanner vermindert de spierspanning die de migraine veroorzaakt, waardoor de heftige hoofdpijn verdwijnt.

 

Rimpelontspanner tegen overmatig zweten

In het dagelijks leven hebben veel mensen last van overmatig zweten. Dit is soms zo ernstig, dat het overmatige zweten impact heeft op hun sociale leven. Een rimpelontspanner behandeling kan hierbij uitkomst bieden. De rimpelontspanner werkt tegen zweet onder uw oksels, uw voeten, uw handen en op het voorhoofd. Net als bij een rimpelbehandeling met rimpelontspanner, blokkeert de werkzame stof het doorgeven van signalen. Zo wordt bij een rimpelbehandeling het gezichtsspiertje tijdelijk verlamd, terwijl bij een behandeling tegen overmatig zweet juist het ‘zweetsignaal’ stop wordt gezet.

 

Wilt u meer informatie over het medische gebruik van rimpelontspanner? U kunt altijd contact met ons opnemen of kosteloos en vrijblijvend een consult gesprek inplannen via ons website.


__

Arc of Beauty is een cosmetische en medische kliniek gespecialiseerd in huidverjonging door middel van injectables zoals rimpelontspanner, fillers, profhilo en radiesse.
Wij zitten gevestigd in Amstelveen en Enschede.

Lees verder