Ook al vernieuwen onze cellen zich nadat we volgroeid zijn continu, toch zal ons lichaam verouderen, Hoe snel dit gaat, ligt aan onder andere de leefstijl, slijtage en erfelijkheid. Wanneer u het gevoel heeft dat uw buitenkant niet meer past bij uw binnenkant, is de liquid facelift dé oplossing. Een liquid facelift maakt het namelijk mogelijk om lichte tot matige verslappingen in het gelaat weer te herstellen. Werd in het verleden bij een facelift daadwerkelijk huid weggesneden voor een liftend effect, bij de liquid facelift wordt gebruik gemaakt van fillers om het volume weer terug te krijgen.

Uiteraard bespreken wij vooraf de te behandelen zones met u. In onze praktijk streven wij ernaar om alleen het volume te herstellen dat verloren is gegaan door het normale verouderingsproces. U hoeft dus niet bang te zijn dat u een ‘opgeblazen’ of ‘nieuw’ gezicht krijgt.

Aan de hand van de vorm van uw gezicht en uw wensen herstellen wij door middel van een hyaluronzuur het volume dat verloren is gegaan. De meest populaire gebieden zijn:

De jukbeenderen, ingevallen wangen en de neuslippenplooi

Met deze gebieden herstelt u de natuurlijke V-vorm van het gezicht welke staat voor jeugdigheid.

Andere gebieden zijn:

De mondhoeken & kaaklijn.


No items found.

Looking like yourself but with fewer lines.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft.